Liga 1
på 2h40m
Verdens mesterskab
Ma 16:00
Liga 1
Ma 18:00
Verdens mesterskab
Ma 20:00
La Liga 2
Ma 21:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

Bedste målmands-VM 2022 - Favoritterne til den bedste målmand

Hvem vinder prisen for turneringens bedste målmand ved VM i Qatar i 2022? Topfavoritter til målmanden i finalen 2022 ?.

Bedste målmand

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 6 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

Hvem bliver den bedste målmand ved VM i 2022?

Når fodbold-VM i 2022 finder sted i Qatar fra 20. november til 18. december 2022, vil fodboldfans igen kigge mod de store stjerner som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Harry Kane og Kylian Mbappé.

Målmænd falder så ofte i baggrunden ved store finaler, men det er dem, der kan holde deres hold i spillet med deres førsteklasses parader. Når det kommer til VM-knockoutfasen i 2022, kan de senest blive en stor stjerne i straffesparkskonkurrencen.

Men hvilken målmand formår at spille sig ind i rampelyset ved VM i Qatar og bliver i sidste ende kåret til turneringens bedste målmand? På denne side introducerer vi dig til vores fem topfavoritter til Golden Glove.

Alisson Becker - Brasilien ??

Det brasilianske landshold er en af bookmakernes største favoritter ved VM i 2022, og derfor er det ikke overraskende, at deres nummer 1 i målet Alisson Becker må nævnes som en kandidat til turneringens bedste målmand.

Den faste målmand for Liverpool FC deltog i et VM med Selecao for første gang ved VM i 2018 og viste også store parader der, men måtte indrømme nederlag i kvartfinalen Belgien med 2:1.

Skulle Brasilien gøre det bedre ved slutrunden i Qatar og måske endda nå VM-finalen i 2022, så er Alisson Becker en varm kandidat til prisen som turneringens bedste målmand.

Hugo Lloris - Frankrig ??

Tottenham-keeper Hugo Lloris skal konkurrere med det franske landshold som forsvarende mestre ved VM i Qatar i 2022. I Rusland spillede han med sine strålende parader en væsentlig rolle i Frankrigs anden VM-titel efter 1998. Med langt over 100 landskampe er Lloris ikke kun rekordmålmand for "Les Bleus", men har også været anfører for sit hold siden EM 2012.

For Lloris, der bliver 35 år ved VM-slutrunden, kan turneringen i Qatar blive den sidste store begivenhed. I alt deltog han i hele syv store begivenheder i den franske trøje, herunder fire verdensmesterskaber og tre em.

Hans første store turnering var VM i Sydafrika i 2010, men der var stor uenighed med den daværende cheftræner Raymond Domenech, og Equipe Tricolore måtte rejse hjem efter den indledende runde.

Thibaut Courtois - Belgien ??

Når det kommer til spørgsmålet om vm's bedste målmand, er Thibaut Courtois 'nuværende titelindehaver. Nummer 1 på det belgiske landshold vandt prisen som turneringens bedste målmand ved VM i Rusland i 2018. I sidste ende gik de røde djævle glip af at nå finalen, men kunne sejre 2-0 mod England i kampen om 3. pladsen. I syv kampe indkasserede Courtois kun fire mål.

Efter at Belgien også er en af favoritterne til VM -finalen i Qatar i 2022, er den faste målmand Thibaut Courtois igen en af de hotteste kandidater til titlen som bedste målmand ved VM i 2022. Den 30-årige keeper har vogtet det belgiske landsholds mål, siden han var 19 år.

På klubplan har verdensmålmanden i 2018 allerede fejret adskillige succeser med forskellige topklubber. Med Atletico Madrid blev han kronet som spansk mester, pokalvinder og Europa League-vinder, med Chelsea vandt han Premier League to gange og FA Cup en gang. Med sin nuværende klub Real Madrid vandt den 1,99 meter høje målmand også det spanske mesterskab og blev klubverdensmester i 2018.

Manuel Neuer - Tyskland ??

Den mangeårige DFB-landsholdsmålmand Manuel Neuer har været nummer 1 målscorer for det tyske landshold siden VM i 2010. DFB- og Bayern-kaptajnen har længe været en af de bedste målmænd i verden.

Ved VM i Qatar i 2022 vil Neuer derfor vogte målet for det tyske landshold. Frem for alt kendetegner hans legende kvalitet med foden på bolden årets mangeårige verdensmålmand, men også på stregen viser keeperen igen og igen en utrolig lydhørhed.

Som med Lloris kan Manuel Neuer være med i en tysk VM-trup for sidste gang ved slutrunden i Qatar. Født i Gelsenkirchen, han er allerede 36 år gammel ved VM i 2022 og kunne derefter hænge sine fodboldstøvler op på landsholdet. Men det er også meget muligt, at den mangedobbelte Champions League-vinder vil deltage i EURO 2024 i Tyskland som det sidste store højdepunkt i sin fodboldkarriere.

Unai Simon - Spanien ??

Sidst men ikke mindst inkluderer vi også den spanske landsholdsmålmand Unai Simon på vores liste over favoritter til den bedste målmand ved VM i 2022. Efterfølgeren til målmandslegenden Iker Casillas og David de Gea er indtil videre blevet nægtet stor succes i den spanske trøje.

Nummer 1 af Athletic Bilbao var om bord for første gang ved Euro 2021 ved en stor begivenhed med Furia Roja, men tiltrak opmærksomhed der med nogle fejl. Der var dog kun i semifinalen efter et nederlag i straffesparkskonkurrencen mod Italien.

Også ved VM 2022 skal du regne med Spanien igen. Hvis Unai formår at forblive fejlfri denne gang og være der for Furia Roja i de afgørende øjeblikke som straffesparkskonkurrencen, kan han muligvis ende med at krone sig selv som verdensmester for første gang i karrieren (se Spaniens VM 2022-trup her).

Andre priser, der skal uddeles ved VM i 2022:

Populaere sogeforesporgsler

Bedste målmand

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os