Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
Ma 12:30
Verdens mesterskab
Ma 16:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

Vm for bedste spiller 2022 - Alle favoritter, væddemål og odds

Hvem bliver den bedste spiller ved VM i 2022 i Qatar? Alle favoritter til prisen inkl. væddemål &odds på et øjeblik?.

Bedste spiller

odds vm 2022

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 7 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

Bedste spiller ved VM 2022: Hvem får den gyldne bold?

Med VM i 1982 i Spanien blev tildelingen af den gyldne bold til verdens bedste spiller introduceret. Siden da har prisen været en integreret del af hvert VM. Også i Qatar 2022 vil den gyldne bold til den bedste spiller blive tildelt igen. Men hvem kunne få det? Her er vores kandidater til vm's bedste spiller i 2022:

Ideen bag trofæet blev i første omgang godt modtaget, men har hurtigt ændret sig. I mellemtiden tjener den gyldne bold mere som en trøstepræmie for en spiller på holdet, der har tabt finalen eller er kommet langt og derefter ikke nåede verdensmesterskabstitlen.

Luka Modric (Kroatien, 2018) og Lionel Messi (Argentina, 2014) bekræfter denne teori. Selvfølgelig er begge spillere fremragende fodboldspillere, der har fortjent prisen også på grund af deres færdigheder. Ikke desto mindre er det slående, at sjældent en verdensmester modtager prisen i VM-finalen i 2022.

?? Cristiano Ronaldo: Endelig den bedste spiller ved et VM?

Ved VM i Qatar er Cristiano Ronaldo allerede 37 år gammel. Selv da er han uden tvivl stadig den bedste spiller på Portugals landshold og vil lede europamestrene i 2016.

Trods finaledrama omkring Ronaldo: Portugal chokerer Frankrig og er europamester https://t.co/EMIMmHahzB pic.twitter.com/um1IJ9NNLy

Ville han have fortjent at være den bedste spiller ved VM i Qatar i 2022? Han har bestemt evnerne til at gøre det, som vi alle har vidst i lang tid. Det er let at forestille sig, at Portugal kunne nå langt, og dermed yder den portugisiske stjerne Cristiano Ronaldo den nødvendige hjælp til at tildele den gyldne bold. Vi får se, hvilken præstation Ronaldo kan bringe, og om det tætpakkede VM-program 2022 har indflydelse på det.

?? Neymar - Brasiliens alfa og omega ved VM i 2022

Den sidste brasilianer, der blev kåret til den bedste spiller ved et VM, var Romario i USA i 1994. Neymar Jr. har det, der skal til for at blive hans efterfølger. Som den dyreste fodboldtransfer nogensinde ville alt andet end det være meget overraskende. Med et hold som Brasilien har VM 2022-stjernen Neymar altid fordelen ved ikke at være den eneste topspiller på holdet.

En finale er derfor mulig for Selecao ved hver turnering. Men hvis den 30-årige eks-Barca-spiller ved VM-slutrunden vil modtage den gyldne bold, der i stigende grad uddeles som trøstepræmie, skal han formentlig tabe en eventuel finale. Det var i hvert fald reglen i de seneste to turneringer. Forresten er Neymar også et varmt tip som VM 2022-topscorer.

?? Messi igen kandidat til bedste VM-spiller i Qatar

En, der kan synge en sang om trøstepræmien for verdens bedste spiller, er den argentinske Lionel Messi. I 2014 modtog han den gyldne bold ved VM i Brasilien. Argentina tabte i finalen mod Tyskland kun i forlænget spilletid, og fodboldstjernen Messi tog hjem med landsholdet igen uden en titel. Prisen for VM's bedste spiller var kun en lille trøst for ham.

VINDER adidas Golden Ball:#ARG Lionel Messi#WM2014 pic.twitter.com/sPWCzwV662

I Qatar er Lionel Messi igen en af kandidaterne til de bedste spillere ved VM i 2022. Messi er kontrolcenter i Argentinas VM-trup og god for et eller flere mål i hver kamp. PSG-professionelle gør sine holdkammerater bedre, men er argentinerne generelt gode nok til en lang tur til VM?

Læs mere om Argentinas VM 2022-stjerne Lionel Messi her.

?? Serge Gnabry ved VM i 2022 som Tysklands motor?

Serge Gnabrys stjerne er først for alvor steget siden skiftet til Bayern München. I 2017 købte München-holdet ham fra Werder Bremen for 8 millioner euro. I 2020 var markedsværdien utrolige 90 millioner euro. Gnabry bliver 27 år ved VM i Qatar i 2022 og vil danne hjertet af det tyske landshold. Han er også i spidsen for målscorerne i VM-væddemålene i 2022 for Tyskland.

Den 1,75 m høje spiller kan bruges i angreb både på yderpositionerne samt en hængespids. Det er netop her, han vil være i stand til at spille til sine styrker på landsholdet og bevise, at han vil være en god mulighed for at vælge den bedste spiller ved vinter-VM i 2022.

?? God mulighed: Kevin De Bruyne som vinter-VM's bedste spiller

Belgien er i øjeblikket en integreret del af verdens største nationer. Man kan heller ikke ignorere Kevin De Bruyne, når man tænker på de bedste spillere ved et VM. De Bruyne er 31 år ved VM i Qatar i 2022 og en integreret del af det belgiske landshold som playmaker.

Den gyldne generation af de røde belgiske djævle har flere spillere med klasse. Dette vil ikke kun give De Bruyne støtte i kapløbet om den gyldne bold, men vil også give det belgiske landshold større chancer for et meget vellykket VM i Qatar i 2022.

?? Griezmann: Målmand for den forsvarende mester som bedste spiller 2022?

Antoine Griezmann går med Frankrig som forsvarende mester ved VM i 2022. Griezmann var ved siden af Kylian Mbappe en af franskmændenes bedste spillere og dermed hele verden. Den officielle pris som den bedste spiller kunne dog følge i Qatar i 2022. Indtil videre har Zinedine Zidane været den eneste franskmand, der har taget Golden Ball-trofæet med hjem. Men han gjorde det to gange (1998 og 2006).

Antoine Griezmann har været en af Europas topangribere i årevis, hvad enten det er i Atletico Madrid eller FC Barcelona. Hos L?Equipe Tricolore er det en af de vigtigste komponenter. Der er ingen tvivl om, at Frankrig har et ekstraordinært godt hold. Alt andet end en VM-semifinale i 2022 ville være en overraskelse. Prisen til Antoine Griezmann som VM's bedste spiller ville bestemt ikke være en.

VM 2022 Bedste spiller - Væddemål & Odds

At vælge den bedste spiller ved VM i 2022 vedrører ikke kun nationerne og deres spillere, men også online bookmakerne. Ved hver større begivenhed har du også valget mellem at vælge væddemål og odds for den bedste VM-spiller. Det vil også være tilfældet ved VM i Qatar i 2022.

I øjeblikket er der dog ingen odds i tilbuddet om at kåre VM's bedste spiller. Så snart de ankommer, finder du de regelmæssigt opdaterede odds her.

Populaere sogeforesporgsler

Bedste spiller

odds vm 2022

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os