Liga 1
på 1h33m
Liga 1
på 1h33m
Liga 1
på 1h33m
Liga 1
Ma 12:30
Verdens mesterskab
Ma 16:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

Køb VM-billetter 2022 - Priser & Info om VM 2022 Billetter

Alle billetoplysninger til VM 2022 i Qatar (20.11.-18.12.) Salgsfaser + priser Billettildelingsoplysninger Køb VM-billetter her!

Billetter

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 7 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

Køb VM 2022 billetter - Alt info til Qatar

I 2022 finder vm-slutrunden sted i Qatar. Det er på mange måder en turnering, der har sikret sig en plads i historiebøgerne. For eksempel vil det for første gang blive spillet på den arabiske halvø. VM i 2022 er også det første vinter-VM. Kampene spilles fra 20. november til 18. december 2022.

Det 22. verdensmesterskab er det korteste siden finalen i 1978. Som allerede nævnt afholdes turneringen på den arabiske halvø for første gang. Millioner af fans over hele kloden ser allerede frem til denne specielle turnering og ønsker at opleve denne historiske slutrunde på stadion. Vm-billetter er påkrævet for dette. Vi viser dig, hvordan og hvornår du kan få dine billetter.

Få billetter til VM i 2022 nu

Der er tre måder at sikre billetter til VM i Qatar i 2022. Den første mulighed er den officielle hjemmeside eller app for verdensfodboldforbundet FIFA. Her skal du registrere dig og ansøge om kort i FIFA-appen. Hvis du vinder en billet, modtager du en meddelelse, og kortene vises på din online konto. Der findes ikke længere en papirudgave.

Den anden vej er gennem de nationale foreninger. Hver forening, der er repræsenteret med et VM-hold ved slutrunden, tildeles et bestemt kontingent til sine fans. VM-billetterne vil dog ikke blive givet til interesserede fra andre lande. For eksempel, hvis du bor i Østrig og vil have en billet til et spil på det tyske landshold, vil du ikke få succes på DFB.

Hvis du ikke har haft succes gennem FIFA eller det nationale forbund, eller hvis du er interesseret i en kamp uden for dit nationale forbund, er der et tredje alternativ: køb gennem tredjepartsudbydere. At købe VM-billetter via billetportaler er selvfølgelig lidt dyrere end den "officielle" måde, men der er den fordel, at man kan købe billetter med relativt kort varsel samt billetter til meget populære kampe. Selvfølgelig skal du sørge for, at du kun køber billetter på velrenommerede billetportaler, såsom vores partnerside Ticketbande.de. Forresten, hvis du også leder efter Nations League 2022/23 billetter, kan du også kigge rundt der.

Som ved VM i 2018 vil billetter til finalen i 2022 blive tildelt i fire kategorier. Kategori 1 er den bedste. Kategori 4 er ikke interessant for denne tekst, da der er omkring 350.000 kort reserveret specifikt til befolkningen i Qatar. Så den billigste kategori, hvor europæere kan købe billetter, er nummer 3. Alle kort sælges i Qatari Riyal (QAR), priserne i nedenstående tabel er omtrentlige konverteringspriser.

Billetterne kan købes som individuelle billetter eller som en billetserie for et hold (dvs. til alle et holds kampe). Holdserien er teoretisk gyldig indtil finalen. Der kan maksimalt bestilles ti billetter pr. kamp. En husstand må maksimalt bestille 150 kort i alt. Det er også muligt at købe billetserier til 4 kampe på 4 på hinanden følgende dage på forskellige stadioner.

I Rusland var priserne i gruppekampene i gennemsnit 88 euro for en enkelt billet. I knockout-runden klatrede de med hver runde - semifinalerne kostede 240 euro. Til finalen skulle der betales 383 euro. Billetter i den anden kategori var altid omkring 60 procent dyrere. Kategori 1-billetter koster næsten tre gange.

Til VM i Qatar viser det sig, at billetpriserne er betydeligt lavere end Ruslands. Det billigste kort koster, hvad der svarer til omkring 60 euro og er dermed en tredjedel billigere end i 2018. Lokale kan endda købe billetter for knap 10 euro.

Der er tre salgsfaser, som alle er i året for VM. Den første fase starter den 19. januar 2022, næsten nøjagtigt 10 måneder før turneringens start. Her kan billetter til visse spil (uden at kende parringen) bestilles. Da der vil være flere ansøgere end billetter, vil lotteriet blive brugt. Billetserier til hold og til fire kampe på fire dage kan også købes. Om du rent faktisk har købt billetterne afgøres af lodtrækningen. Ansøgere får besked efter den 29. marts 2022.

Efter lodtrækningen af VM 2022-grupperne starter anden fase den 5. april 2022. Også her bruges en tilfældig lodtrækning. Denne fase slutter den 28. april.

Herefter følger salgsfase 3. Billetter kan fås, så længe lager haves. Det hele kører efter princippet om "først til mølle"- eller "først til mølle". I denne fase kan der også købes billetter til mere end én kamp om dagen. Spil, der følger hinanden, er dog undtaget fra dette. Derudover er der også betingede fanbilletter, som man kan følge et hold med gennem hele turneringen, altså frem til en eventuel VM-finale den 18. december 2022. Ansøgere får tidligst besked om tildeling af billetter den 31. maj.

De nationale forbund modtager også meget små kontingenter til deres egne spil. Men de har faktisk alle særlige salgsregler for dem. For Tyskland har medlemmerne af landsholdets officielle fanklub f.eks. ret til førstegangsadgang.

Som sædvanlig finder VM-åbningskampen i 2022 ikke sted på det sidste stadion. Dette kan ses den 20. november 2022 kl. 17:00 tysk tid på al-Bayt Stadion. Hvis du modtager billetter, kan du selvfølgelig se forestillingen live på stedet. Hvert af de otte stadioner blev tildelt kontrakten for en af knockout-runderne ved VM i 2022. Derefter vil yderligere fem stadioner blive brugt, med Khalifa International Stadium derefter kun kampen om 3. pladsen at se, og de andre fire stadioner vil være vært for kvartfinaler og semifinaler.

Ja, for at komme ind i Qatar og komme ind på stadion kræver qatarske myndigheder et såkaldt "Hayya Card", en slags fan-ID. For at opnå dette er det nødvendigt at angive dit billetnummer og indkvartering. Fans kan finde ud af mere om Hayya Card og indkvarteringsmuligheder på Qatar2022.qa.

Populaere sogeforesporgsler

Billetter

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os