Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
Ma 12:30
Verdens mesterskab
Ma 16:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

Gruppe A VM 2022 - Holland, Senegal, Ecuador &Qatar

Gruppe A ved VM 2022 består af Holland, Senegal, Ecuador og Qatar Tidsplan, resultater og tabelanalyseprognose ?

Gruppe A

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 5 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

Gruppe A ved VM 2022 i Qatar i detaljer

Den 20. november 2022 begynder VM i Qatar. Siden 1. april i år ved vi præcis, hvordan den indledende runde af turneringen vil se ud, da lodtrækningen til VM-grupperne i 2022 fandt sted på denne dato. Som sædvanlig deltager værterne i gruppe A. Som regel betragtes han som en logisk kandidat til ottendedelsfinalen på grund af hjemmefordelen. Det er næsten altid sket tidligere.

Ved VM i 2022 kan det dog blive anderledes. Qatar har indtil videre ikke haft succes i fodbold. Sportsligt ville holdet sandsynligvis ikke have kvalificeret sig til finalen i deres eget land. Og modstanderne er farlige, fordi de skal være ekstremt motiverede i hver kamp. Bortset fra det hollandske landshold er der ikke noget stort navn i verdensfodbold. Ecuador og Senegal betragtes ikke som favoritter til titlen.

Og hollænderne spillede også alt andet overbevisende for nylig. Det betyder, at disse tre hold har noget at bevise - hvilket kan være fatalt for Qatar. Ingen af modstanderne vil gå for let ind i duellen med værterne.

Analyse af VM gruppe A i 2022

Kort sagt gives nogle noter om reglerne. Billetten til ottendedelsfinalerne vindes af de hold, der slutter på 1. og 2. pladsen i gruppe A. De to andre hold er blevet elimineret.

Gruppevinderen spiller mod det hold, der blev nr. 2 i VM's gruppe B den 3. december. Nummer to spiller mod vinderen af gruppe B dagen efter. England spiller for eksempel i dette. Three Lions betragtes som favoritter til førstepladsen i deres egen gruppe. Derfor bør holdene i gruppe A forsøge at nå førstepladsen for at undgå denne vanskelige modstander.

Holland som favoritter i gruppen

På trods af at hollandsk fodbold ikke har været, hvor det ser sig selv i flere år, er holdet gruppens klare favorit. Bonds træner Louis van Gaal har tydeligvis for mange verdensklassespillere til sin rådighed. Som eksempler kan nævnes Frenkie de Jong, Arnaut Danjuma eller de to centrale forsvarsspillere Matthijs de Ligt samt den hollandske VM-stjerne Virgil van Dijk.

Dette hold skal kunne hævde sig i gruppen. Træneren beviste også ved VM i 2014, at han forstår at lede et hold i sådan en turnering. Hollænderne blev nummer tre i Brasilien for otte år siden under van Gaal.

Senegal har det, der skal til for at nå ottendedelsfinalerne

Senegal vil sandsynligvis være det mest undervurderede VM-hold i 2022, der konkurrerer. For eksempel har de, der ikke er bekendt med fodbold i dybden, sandsynligvis ikke øje med, hvor mange verdensklassespillere der er i træner Aliou Cissés Senegal-trup.

Edouard Mendy vogter for eksempel målet. Forsvarschefen er kaptajn Kalidou Koulibaly. På venstre forsvarsside forsvarer Abdou Fiallo. Og hjertet i offensiven er Senegal-stjernen Sadio Mané, en af de bedste spillere på planeten. Dette hold har derfor helt sikkert potentialet til at overleve gruppe A.

Ecuador som den store ubekendte

Kvaliteten af Ecuador er svær at vurdere inden finalen. I Ecuadors VM 2022-trup er der nogle spillere, der allerede har tiltrukket sig international opmærksomhed. I forsvaret kan træner Gustafo Alfaro for eksempel stole på Piero Hincapie i det centrale forsvar og Pervis Estupiñan. Der mangler dog rigtige superstjerner som Mané, de Jong eller de Ligt.

På papiret burde amerikanerne derfor faktisk være svagere end Senegal og Nederlandene. Men de har stadig de nødvendige spillere til virkelig at skade disse modstandere på en god dag.

Værter Qatar er outsidere

Selv eksperter vil sandsynligvis kæmpe for fuldt ud at navngive de første elleve af Qatars landshold. Den mest berømte spiller er nok venstrekanten Akram Afif, der tidligere har spillet i Spanien. Men selv hellere vil nok kæmpe for at sikre sig en startplads på de tre andre hold i gruppe A.

Træner Felix Sanchez ønsker at kompensere for den manglende kvalitet i toppen med erfaring i samspillet. Han er derfor afhængig af dannelsen af blokke i nomineringen. Talrige spillere fra Al-Sadd er regelmæssigt i truppen.

Vores tip til gruppe A ved VM 2022

Vi tror, at Holland og Senegal slutter 1. og 2. i gruppe A ved VM i 2022. Vi ser hollænderne et strejf stærkere end afrikanerne. Effekttætheden er simpelthen endnu højere end i Senegal.

Holland har bredde i verdensklasse. Spillerne har også mere erfaring. Efter vores mening går 3. pladsen til Ecuador. Værten Qatar forbliver desværre kun den sidste plads i gruppen.

Populaere sogeforesporgsler

Gruppe A

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os