Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
Ma 12:30
Verdens mesterskab
Ma 16:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

Gruppe B VM 2022 med England, USA, Iran + Wales

England, USA, Iran og Wales mødes i VM 2022 Gruppe B Tidsplan, tabel og resultatforudsigelse ?

Gruppe B

vm 2022 tabel

vm fodbold 2022 grupper

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 5 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

Alt om gruppe B ved VM i Qatar i 2022

Ved VM i 2018 var England blandt favoritterne for første gang efter årtiers tørke. Og de tre løver levede op til denne forhåndsros. De nåede trods alt semifinalen. Deres opsving fortsatte ved Euro 2021, som næsten var en hjemmeturnering for dem, da briterne fik lov til at spille næsten alle kampe på Wembley. De kunne kun stoppes af Italien i finalen. Det kræver ikke overlegne profetiske evner at vide, at fra Englands synspunkt følger det næste og sidste skridt i form af at vinde titlen ved VM i Qatar i 2022.

Før det sker, skal briterne dog først gøre sig gældende i gruppe B. Og her vil gerningens forbandelse sandsynligvis hjemsøge dem. Gruppemodstandere er altid særligt motiverede mod VM 2022-favoritter. Tyskland var for eksempel i stand til smerteligt at overbevise sig selv om dette ved VM i 2018. Og modstanderne har også de rigtige spillere til at skade englænderne. Det er mod USA, Iran og Wales, europaplayoffvinderne.

Gruppe B-tabel ved VM i Qatar i 2022

Her er alle VM 2022 tabeller og resultater på et overblik

Analyse af VM gruppe B i 2022

England skulle kun tage 2. pladsen for at nå VM-knockoutrunderne. Som altid ved VM kvalificerer holdene på de to første pladser sig til knockoutkampene. 1. pladsen er dog generelt bedre, for så venter der i ottendedelsfinalen et hold, der kun har taget 2. pladsen i sin egen gruppe. Gruppe B spiller mod de to bedste hold fra gruppe A ved VM i 2022. Så det kunne gå mod Holland, Senegal, Ecuador eller værten Qatar.

England skal bevise sit værd

Vores prognose for gruppen følger først i slutningen af denne præsentation af gruppe B ved VM i 2022. Men det er utvivlsomt ikke overraskende, at briterne er de klare favoritter, der skal sejre. Har du spillere som Harry Maguire, Declan Rice, Phil Foden, Mason Mount, Raheem Sterling, Harry Kane og Jack Grealish i egne rækker, må du ikke fejle i gruppespillet - uanset hvad modstanderne hedder.

Og faktisk må det engelske landshold under træner Gareth Southgate ikke indtage andenpladsen på grund af denne samlede verdensklasse, men skal vinde gruppe B. Alt andet end ni point fra de tre kampe vil blive taget som en skuffelse på hjemmebane. Harry Kane har også chancen for at blive topscorer igen ved VM i 2022 og kunne forsvare sin titel.

Hvor god er USA?

USA vil gøre alt for at blive den hårdeste nød at knække for englænderne i gruppen. Træner Gregg Berhalter stoler i princippet på et stort antal spillere, der er aktive i Storbritannien. Der mangler dog en så tæt verdensklasse, som englænderne kan tilbyde. Ikke desto mindre har USA kvalitet, især i offensiven. Ud over anfører Christian Pulisic spiller Giovanni Reyna og Brenden Aaaronson her.

På midtbanen har USA også Weston McKennie og Tyler Adams. Uden tvivl vil disse spillere ikke bare overgive sig uden kamp. USA har nok det bedste landshold i deres historie i Qatar.

Er Iran mere end bare en outsider?

Af politiske årsager vil duellen mellem USA og Iran blive ekstremt varm. Sportsligt er USA dog klar favorit. Kvalitet i Iran har kun i angrebet i form af Sardar Azmoun og Mehdi Taremi. Resten af holdet er bare gennemsnitligt – eller endnu værre. Træner Carlos Queiroz har meget arbejde foran sig for faktisk at få succes med sit hold i Qatar i gruppe B.

Wales med anden VM-deltagelse

For anden gang i det walisiske landsholds historie kvalificerede de sig til finalen i et VM. Under træner Robert Page sejrede Wales i EM-slutrunden i 2022 og besejrede først Østrig og derefter Ukraine.

Hvis der er et karaktertræk for Wales-holdet, er det kampstyrke. Waliserne fungerer som en og kæmper for hver tomme. Derudover er der topspillere som Aaron Ramsey eller Gareth Bale, der allerede har nået en vis alder, men stadig leder deres hold på en eksemplarisk måde og belønner dem med stærke præstationer.

Ved VM i Sverige i 1958 nåede de kvartfinalen. Det er usandsynligt, at Qatar når VM-kvartfinalen i 2022. Der er dog ingen tvivl om en god præstation af waliserne.

Vores forudsigelse for gruppe B ved VM i 2022

Vi tror, at englænderne ikke vil vise nogen nøgenhed i gruppespillet og vil vinde 1. pladsen. Bag dem vil Wales duellere med USA om 2. pladsen. Her må man forvente en duel i øjenhøjde, som kan vende sig mod Wales på grund af den individuelle klasse og erfaring.

For Iran vil der ikke være meget at vinde i gruppen. Alt andet end 4. pladsen ville være en stor overraskelse.

Populaere sogeforesporgsler

Gruppe B

vm 2022 tabel

vm fodbold 2022 grupper

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os