Liga 1
på 1h20m
Liga 1
på 1h20m
Liga 1
på 1h20m
Liga 1
Ma 12:30
Verdens mesterskab
Ma 16:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

Gruppe C VM 2022: Argentina, Polen, Mexico og Saudi-Arabien

Argentina, Polen, Mexico og Saudi-Arabien spiller i gruppe C i VM-skemaresultaterne i 2022 + tabelforudsigelse?.

Gruppe C

argentina vm 2022

gruppe c vm

vm gruppe c

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 6 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

VM 2022 Gruppe C i korte træk

Når et VM nærmer sig, er Argentina altid en af VM-favoritterne. Traditionelt spiller nogle af de bedste spillere i verden for Albiceleste. Dette har ikke ændret sig den dag i dag. Med Argentinas VM-stjerne Lionel Messi, for eksempel, leder den måske bedste spiller nogensinde på banen holdet. Store succeser har dog været knappe ved VM i de seneste årtier. Den seneste titel stammer fra 1986. I 1990 og 2014 nåede de til finalen, men tabte begge gange mod Tyskland. Ellers var det allerede slut før.

Dette vil ændre sig ved VM i Qatar i 2022. Argentina skal først bevise sig i gruppe C. Og på papiret er denne gruppe ikke utaknemmelig for favoritten. Med Polen, Mexico og Saudi-Arabien har Argentina fået hold som modstandere ved VM i 2022, som på ingen måde er stærkere, i hvert fald på papiret. Hvordan det opfører sig i virkeligheden, er imidlertid kendt for at være et andet emne. Vi analyserer gruppe C for dig. 

VM 2022 Gruppe C i analyse

Hvis du vil gå videre i gruppe C, skal du besætte en af de to første pladser i tabellen. Som altid ved et VM elimineres de hold, der er rangeret som nr. 3 og 4. Rang 1 ville dog være tilrådeligt med henblik på ottendedelsfinalen. I ottendedelsfinalen venter de to bedst placerede hold fra gruppe D.

I almindeligt sprog betyder det: Det er for den anden i gruppe C med stor sandsynlighed mod verdensmestre Frankrig som vindere af gruppe D. Denne duel er planlagt til 4. december 2022. Dagen før spiller vinderen af gruppe C mod nummer to fra sæson D. Formentlig går det imod Danmark.

Argentina er under pres

Argentina rejser til Qatar med ambitionen om at vinde VM. Derfor kan der ikke være nogen undskyldninger: Det argentinske landshold skal overleve gruppe C - og faktisk vinde. Det spillermateriale, som træner Lionel Scaloni har til rådighed, bør være tilstrækkeligt til dette. Det er jo ikke kun Messi. Med Lautaro Martinez, Angel Correra og Cristian Romero er holdet fyldt med verdensklassespillere i alle dele af holdet.

I mange stillinger gælder dette endda flere gange. Argentina har et modent, men ikke forældet hold, der beviste ved at vinde Copa America i 2021, at de stadig føler den sult, de har brug for.

Vil Lewandowski føre Polen til succes?

For VM-holdet Polen er situationen ikke ulig den for Argentina. Træner Czeslaw Michniewicz har en fremragende spiller til sin rådighed i Robert Lewandowski, som er langt den mest kendte. Men det er ikke længere kun Lewandowski for polakkerne. Eksempler inkluderer Piotr Zielinski på den offensive midtbane og Wojciech Szczesny i målet.

Antallet af verdensklassespillere er ikke helt så højt som argentinerne, men nok til at skade alle hold på planeten. Hvis Polens VM-stjerne fra 2022 Lewandowski får lov til at være holdets klare leder, men ikke er den eneste entertainer, kan han føre sin egen til succes.

Mexico leder efter sig selv

Mexico er svært at vurdere. Træner Tata Martinos trup mangler de store navne, der eksisterede i tidligere dage. Den mest berømte spiller er nok Hirving Lozano, der spiller i angrebet. I den internationale sæson 2021/22 var Edson Alvarez også i stand til at tiltrække opmærksomhed. Han er baseret på den defensive midtbane i Mexicos VM-trup i 2022.

Centerforward Raul Jimenez har set bedre dage, men er også en af de bedste spillere på holdet. Ingen af disse navne spreder frygt og terror verden over. Mexico mangler en klar leder, der giver holdet et ansigt. Men det kan også være en fordel, hvis modstanderne undervurderer mexicanerne.

Kan Saudi-Arabien overraske?

Saudi-Arabien er den store underdog i gruppe C. Det vil den franske landstræner Herve Renard ikke gøre sig nogen illusioner om. Ingen af spillerne tjener deres penge i Europa. Næsten alle er aktive i den hjemlige liga i stedet.

De mangler derfor ofte ikke kun talent, men også erfaring på højeste europæiske niveau. Enhver, der satser i sine VM-tip i 2022, at Saudi-Arabien når ottendedelsfinalen og har ret, kan se frem til hans rige væddemålsoverskud.

Vores forudsigelse for gruppe C ved VM 2022

Vi anser Argentina for at være det stærkeste hold i gruppe C. Det vil derfor sejre og nå ottendedelsfinalen. Hvis den kan kalde sine forestillinger op, bør den også kunne nå 1. pladsen. Vi ser dog ikke polakkerne uden en chance i dette spørgsmål. For Lewandowski og Co. gælder derfor også: Vi forventer, at de når VM-ottendedelsfinalen i 2022.

Mexico og Saudi-Arabien er for svage til at være nogen reel konkurrence. Vi forventer dog, at både Argentina og Polen får store problemer i knockoutrunderne, da Frankrig og Danmark sandsynligvis vil være for stærke som de sandsynlige modstandere.

Populaere sogeforesporgsler

Gruppe C

argentina vm 2022

gruppe c vm

vm gruppe c

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os