Liga 1
på 2h24m
Verdens mesterskab
Ma 16:00
Liga 1
Ma 18:00
Verdens mesterskab
Ma 20:00
La Liga 2
Ma 21:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

Gruppe D VM 2022 med Frankrig, Danmark &Tunesien

VM 2022 Gruppe D består af Frankrig, Danmark, Tunesien + Australien Skema tabel &resultatanalyse med prognose ?

Gruppe D

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 6 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

Et portræt af VM gruppe D i 2022

Gruppe D kan være sikker på særlig opmærksomhed ved VM i 2022. Og det går ud over, hvad der allerede er garanteret af VM. Når alt kommer til alt spiller ingen ringere end de forsvarende mestre Frankrig i gruppe D. Han betragtes som en af de største favoritter ved VM i 2022 til at vinde VM-kronen igen, men holdet er stadig strålende.

Samtidig vil mange fans dog sandsynligvis være interesseret i gruppe D og især Frankrig, fordi de vil se, om Les Bleus også bliver offer for verdensmestrenes forbandelse. Siden VM i 2002 har den tidligere titelindehaver senest nået kvartfinalen. Ofte måtte verdensmestrene endda aflyse sejlene efter den indledende runde. Frankrig startede selv og blev elimineret fra turneringen i Japan og Sydkorea efter de første tre kampe.

Der er ingen tvivl om, at franskmændene mener, at det kun er ret og rimeligt, at de gør en ende på forbandelsen, når de allerede har skabt den. De øvrige VM-hold i 2022 i gruppe D bør have noget imod sig. Og konkurrencen er ikke svag: Hos Danmark venter der for eksempel en helt alvorlig udfordring for verdensmesteren.

Analyse af VM 2022 Gruppe D

Som i de andre grupper kvalificerer de to bedste hold i gruppe D sig til knockout-fasen. Her går det ud over de to vindere af VM's gruppe C. I dette tilfælde er blandt andet Argentina på bolden.

Det kræver ikke overlegne profetiske evner, at ingen af gruppe D-starterne ønsker at spille mod sydamerikanerne. Duellen med Messi og Co. bør udsættes så længe som muligt. Derfor er de dømt til succes i gruppe D.

Der er ingen undskyldninger for verdensmestrene Frankrig

For Frankrig er situationen i gruppe D meget enkel. Holdet skal nå 1. pladsen. De spillere, som træner Didier Deschamps har til rådighed, er simpelthen for stærke til det. Ved siden af Kylian Mbappe, Frankrigs VM-stjerne Karim Benzema eller N? Golo Kanté får selskab af skuespillere som Christopher Nkunku, Jules Kounde og Moussa Diaby.

Frankrigs VM 2022-trup har en fremragende blanding af unge og gamle. Alle spillere er aktive i de bedste ligaer - ofte endda med de bedste klubber nogensinde. Næsten alle er stamgæster og har derfor stor erfaring på højeste niveau.

Kan Danmark bære EM-magien til VM?

Efter dramaet omkring Christian Eriksen fløj danskernes hjerter til dem ved EM 2021. Vejen førte til semifinalen. Ved VM i Qatar skal det danske landsholds præstation bekræftes. Dette hold har utvivlsomt potentialet. Skuespillere som Pierre-Emile Højbjerg, Andreas Christensen, Simon Kjær eller Yussuf Poulsen behøver ikke at gemme sig for nogen.

Nøglespillerne på holdet i Danmarkstrøjen er næsten uden undtagelse i deres bedste alder. Dette hold har også fået værdifuld erfaring ved EM gennem de dramatiske begivenheder. Danmark skal slås først.

Tunesien har potentiale til overraskelser

Ved første gennemlæsning virker det tunesiske landshold næsten som gruppens logiske outsider. Træner Jalel Kadri vil have helt ret, da det kan føre til, at han bliver undervurderet. Og det bør under ingen omstændigheder ske. Nogle spillere i Tunesiens VM-trup er simpelthen for gode til det. Eksempler inkluderer defensiv midtbanespiller Ellyes Skhiri og Hannibal Mejbri.

Det er klart, at disse spillere ikke har kvaliteten af danskernes eller franskmændenes stjerner. Men du bør heller ikke beholde dem til walk-in-kunder. Ellers venter en ubehagelig overraskelse mod disse tunesere.

Vil Australien nå knockout-fasen?

Australien kvalificerede sig i den internationale playoffs til VM i 2022. Først besejrede de De Forenede Arabiske Emirater, og i den afgørende kamp mod Peru sejrede de på straffespark. Det er femte gang i træk, at australierne deltager i et VM. Kun én gang - ved VM i Tyskland i 2006 - nåede de længere end til den indledende runde. Vil det australske landshold lykkes igen i Qatar?

Chancerne er ikke nødvendigvis gode. Mod Frankrig og Danmark skal du ikke have nogen chance. De vil dog helt sikkert kunne følge med Tunesien, men det er ikke nok til VM-ottendedelsfinalen. Australierne har mange spillere, der er aktive i Europa, men der er ingen her, der kan beskrives som en rigtig topspiller. I Australien er kollektivet stjernen.

Vores tip til gruppe D ved VM 2022

Med Frankrig og Danmark er der to hold i gruppe D, der (nemt) kan klare sig mod Australien og Tunesien. Danmark har spillet på topniveau i lang tid og kravler derfor længere og længere op på FIFA's verdensrangliste. Hvis Frankrig og Danmark præsterer, bør de kunne slutte gruppe D på 1. og 2. pladsen.

Ordren er åben. Dette vil sandsynligvis blive afgjort af den direkte duel. Da dette kun er et spil, er det svært at forudsige. Frankrig har den højeste kvalitet, men Danmark har en ukuelig vilje til at gøre det. Det er også muligt, at franskmændene vil blive overhalet af den forsvarende mesters forbandelse, hvilket kan true en tidlig afslutning på VM i 2022.

Populaere sogeforesporgsler

Gruppe D

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os