Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
Ma 12:30
Verdens mesterskab
Ma 16:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

Gruppe F VM 2022 med Belgien, Kroatien, Canada og Marokko

Alt om gruppe F ved VM 2022 med Belgien, Kroatien, Canada og Marokko Tidsplan tabel &resultater forudsigelse &analyse?.

Gruppe F

marokkos fodboldlandshold

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 6 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

Alle oplysninger om VM 2022 Gruppe F

Gruppe F ved VM i Qatar i 2022 har potentialet til at blive den mest spændende af alle sæsoner. Fire hold er samlet i den, som hver især har spillere i deres rækker, der har verdensklasse - og som forventes at spille mindst ottendedelsfinalerne. Det drejer sig om Belgien, Kroatien, Canada og Marokko.

Holdene, der blev nr. 2 og 3 ved VM i Rusland i 2018, er for eksempel på bolden i form af de to europæiske hold i gruppe F. Især for neutrale fans er denne høje effekttæthed en gave. Når alt kommer til alt har ingen af holdene råd til et frafald. Ellers truer den tidlige afslutning efter gruppespillet.

VM 2022 Gruppe F i analysen

Interessant er også den faktor, at det med henblik på ottendedelsfinalen ikke nødvendigvis er muligt at sige, om 1. eller 2. pladsen i gruppe F er bedre. Det går i første knockoutrunde mod de to vindere af VM's gruppe E. Og her spiller tyskland og Spanien verdensmestrene i årene 2010 og 2014.

Hvis begge udvikler sig, vil det sandsynligvis afhænge af formen på de involverede hold, om det er bedre at konkurrere mod ibererne eller mod det tyske landshold. På grund af det faktum, at VM-holdene i 2022 i gruppe F ikke har råd til at miste point, da det tidlige exit ellers sandsynligvis skyldes krafttætheden, behøver holdene ikke at torturere sig selv med dette spørgsmål.

Belgien vil endelig tage det store spring

Før VM i 2022 gælder, hvad der kan (og skal) siges om det belgiske fodboldlandshold før hver turnering: Holdet er modent og stærkt nok til titlen. Træner Roberto Martinez har spillere som VM-stjernen Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku, Thibaut Courtois eller anfører Youri Tielemans i egne rækker.

Disse spillere er blandt de allerbedste, der findes. Martinez må højst bekymre sig om, at nogle af hans spilleres præstationer i klubben ikke har været gode på det seneste. Men dette bør ikke være en undskyldning på grund af den utrolige kvalitet i truppen.

Kan Kroatien gentage succesen fra det seneste VM?

Landstræner Zlatko Dalic er under stort pres i Qatar med sine kroatere. Hans land ønsker så desperat at gentage succesen for fire år siden i Rusland. Ved EURO 2021 er dette allerede mislykkedes. Men kvaliteten i Kroatiens VM-trup passer stadig.

Især midtbanen er brutalt stærk med spillere som Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic, Mario Pasalic og selvfølgelig anfører Luka Modric. For fire år siden gjorde mange modstandere imidlertid kroaterne den tjeneste at undervurdere dem. Det skal de ikke forvente denne gang.

Canada har potentiale til en stor overraskelse

Træner John Herdman har uden tvivl det bedste canadiske landshold nogensinde. Det ledes af den canadiske VM-stjerne Alphonso Davies. Men det er ikke kun venstrekanten, der har fremragende kvalitet: Centerforward Jonathan David er for eksempel også en af dem.

Med Cyle Larin og Tajon Buchanan har holdet også kantspillere på internationalt niveau i egne rækker. Hvis alle spillere forbliver sunde og er i førsteklasses form, kan den canadiske offensiv også udgøre store problemer for hold som Belgien og Kroatien og måske se frem mod VM-knockoutrunderne i 2022.

Marokko bør ikke undervurderes

Marokkos træner har kun været Walid Regragi siden august, hvor han afløste den kontroversielle Vahid Halilhodzic. Og han har opbygget et magtfuldt hold, som den brede offentlighed i Europa ikke er klar over, hvor stærkt det faktisk er.

Holdet ledes af højreback og VM-stjerne Achraf Hakimi, som er en af de bedste spillere på planeten på sin position. Centerforward Youssef En-Nesyri er også i verdensklasse. Med Bono har Marokkos landshold også førsteklasses og erfaren støtte mellem stolperne. Derudover er Chelsea-professionelle Hakim Ziyech og Bayern-nytilkomne Noussair Mazraoui tilbage i truppen. Dette hold kan også udgøre store problemer for enhver modstander.

Vores forudsigelse for gruppe F ved VM 2022

Gruppe F kan kun forudsiges ekstremt. Hvis alle hold præsterer så godt, som de er i stand til, skal Belgien og Kroatien kæmpe om pladserne 1 og 2. Den daglige form bringer beslutningen. 3. pladsen skal gå til Marokko og Canada må nøjes med fjerdepladsen. Men det er ikke helt så nemt i fodbold. Især i gruppespillet ved et VM har ikke alle hold den rigtige præstation.

Angiveligt er mindre hold også meget motiverede, da de kan være de eneste kampe, det er tilladt at spille ved VM. Resultatet er ofte favoriternes fald. Det er der utallige eksempler på i VM's historie.

På den positive side, hvis du kan lide at satse og leder efter en gruppe, hvor du måske vinder stort, er gruppe F en varm kandidat. For det ville ikke være den store sensation, hvis Canada og Marokko kunne besejre Belgien og/eller Kroatien. Du kan også tage et kig på vores VM-tips i 2022 og få inspiration til finalen.

Populaere sogeforesporgsler

Gruppe F

marokkos fodboldlandshold

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os