Liga 1
på 1h01m
Liga 1
på 1h01m
Liga 1
på 1h01m
Liga 1
Ma 12:30
Verdens mesterskab
Ma 16:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

Gruppe G VM 2022 med Brasilien, Schweiz, Serbien og Cameroun

Alle oplysninger om VM 2022 Gruppe G med Brasilien, Schweiz, Serbien + Cameroun Tidsplan med tabel og resultater Analyse &prognose ?

Gruppe G

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 6 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

VM Gruppe G 2022 - Alle oplysninger på et overblik

Når favoritterne bliver spurgt efter VM i 2022, har næsten alle fans verden over altid svaret: Brasilien. Selecao er blevet betragtet som det bedste hold i verden siden Pelés dage. Og landet hævder altid at levere den bedste spiller i verden. Og ofte nok var det også sandheden: Ronaldo Nazario, Kaka eller Ronaldinho er eksempler på eksempler. I den nuværende trup er det Neymar, der er mindst en af de bedste spillere på planeten. Om han egentlig er den allerbedste, er der dog delte meninger om.

Brasilien selv har ikke haft den succes i de sidste 20 år, der gør det til den klare favorit. Siden Selecao vandt titlen i 2002, har den ikke været i finalen. I 2006, 2010 og 2018 nåede de kvartfinalerne. I 2014 i deres eget land nåede Brasilien semifinalen mod Tyskland, men ingen fra Selecaos rækker ønsker virkelig at tale om spillet længere. For det brasilianske landshold skulle det endelig blive bedre igen.

Til dette skal holdet dog først mestre gruppe G. Og det vil ikke nødvendigvis være let. Med Schweiz, Serbien og Cameroun har du velkendt konkurrence. Især er de to europæiske hold kendt for at være modbydelige modstandere for favoritter.

Tabel gruppe G VM 2022

Her finder du et overblik over alle resultater og tabeller fra VM 2022.

VM Gruppe G i 2022 i analyse

Holdene, der håber på VM-ottendedelsfinalerne i gruppe G, vil sandsynligvis sigte efter 1. pladsen. I knockoutrunden går det mod hold fra gruppe H. Der er Portugal favorit til førstepladsen. Brasilien vil nok helst undgå europamestrene fra 2016.

Brasilien er under pres

Træner Tite og hans hold er under pres. Det var ikke kun det svage VM i 2018, der må bekymre ham og spillerne. I den sidste Copa America måtte Selecao indrømme sejr til Argentina. Truppen er stadig fyldt med verdensklassespillere på alle positioner. I angrebet stormer hans logiske arving Vinicius Junior ud over Neymar som en førende figur af Selecao.

Med Marquinhos og Eder Militao har brasilianerne et førsteklasses centralt forsvar. Alisson og Ederson kæmper om pladsen i målet. På midtbanen giver Fabinho og Casemiro struktur til spillet. Dette hold har ingen svaghed i nominelle termer.

Schweiz vil bevise noget

For Schweiz begynder en ny æra ved VM i 2022. For første gang træner Murat Yakin holdet ved en større turnering. Og den nye træner vil sammen med sine spillere bevise, at landsholdet har potentiale til at spille en vigtig rolle.

Spillere som Manuel Akanji, Denis Zakaria eller Gregor Kobel i målet har mindst international klasse. Med anfører og Schweiz-stjerne Granit Xhaka er der også en mand på midtbanen, der stadig var i verdensklasse på gode dage. Dette hold skal slås først.

Hvad du kan spille på ved turneringen, finder du i VM 2022 Schweiz-væddemål. Her kan du se populære væddemålstips, der tilbydes af de mest berømte online bookmakere.

Serbien håber at blive undervurderet

Serbien havde nogle svage år. Man kan derfor fristes til at betragte landets kvalifikation til VM i Qatar som en succes. Og træner Dragan Stojkovic håber, at så mange modstandere som muligt vil gøre netop det. For det ville være en fatal fejl.

Med Serbiens stjerne Dusan Vlahovic og Sergej Milinkovic-Savic kender holdet to verdensklassespillere i den serbiske trøje. Med spillere som Filip Kostic, Luka Jovic eller Aleksandar Mitrovic er der professionelle, der har bevist deres kvalitet mere end én gang i den serbiske trup.  

Cameroun kan overraske

Nominelt er det camerounske landshold outsidere i gruppen. Dette er også kendt af træner Rigobert Song, der overtog holdet i marts 2022. Ikke desto mindre bør ingen undervurdere afrikanerne. André Zambo Anguissa på den defensive midtbane, André Onana i målet eller Karl Toko Ekambi og Eric Choupo-Moting kan forårsage hovedpine for enhver modstander.

Dette gælder især, hvis modstanderen skulle gå ind i spillet med den forkerte holdning. Cameroun har uden tvivl det, der skal til for at overraske dig.

Vores forudsigelse for gruppe G ved VM i 2022

Hvis du læser navnene på nogle af de vigtigste spillere på hvert hold, kan du kun komme til en dom: Brasilien er favorit i gruppe G. Dette gælder ikke kun for at nå ottendedelsfinalen, men også for gruppesejren. Selecao skal under alle omstændigheder udvikle sig med dette hold. På grund af den seneste tid er man tilbøjelig til at sætte Schweiz på 2. pladsen. Her forudser vi dog problemer.

Der bliver en tæt duel med Serbien. Og det kan godt være, at holdet fra Balkan har den bedre ende for sig selv. Cameroun er heller ikke helt afskrevet. Vi tror dog ikke på, at afrikanerne kan sejre mod begge europæiske hold - højst mod et af holdene.

Populaere sogeforesporgsler

Gruppe G

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os