Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
Ma 12:30
Verdens mesterskab
Ma 16:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

Gule / røde kort VM 2022 - Nummer og regler for gul suspension

Alt om de gule og røde kort ved VM i Qatar i 2022 Hvornår er du udelukket? Antal kort pr. spiller Bad Boy Tip?.

Gule røde kort

fodboldture serbien

vm gule kort

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 5 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

Gule og røde kort ved VM i 2022 - Hvornår er du suspenderet?

Fodboldkampe handler ikke altid om mål. Selvfølgelig afgør de i sidste ende kampene, men andre små ting bidrager også til resultatet. Dette gælder også for kampene ved VM i Qatar i 2022, hvor ikke kun mål og assists tælles, men også de gule og røde kort fra hver spiller og hvert VM-hold i 2022.

I denne artikel tager vi et kig på reglerne for gul og rødt forbud mod VM i 2022. Her kan du finde ud af, hvornår du bliver spærret, hvornår kortene bliver annulleret, og hvem vi tror vil modtage flest advarsler.

Derudover kiggede vi nærmere på det sidste VM i Rusland og giver dig alle statistikkerne om de gule og røde kort i denne finale. Hvor mange kort blev uddelt? Hvem var turneringens slemme dreng i Rusland?

Alle regler vedrørende gule kort ved VM i 2022

En taktisk fejl, for hård boarding, en uovervejet gestus eller andre mindre forseelser kan føre til et gult kort ved VM i 2022. Men hvis du samler den gule kasse for ofte, vil du hurtigt finde dig selv uden for banen.

Konsekvensen: Ved to gule kort i samme kamp efterfølges udvisningen af et gult-rødt kort. Derudover suspenderes denne spiller automatisk til det næste spil på sit hold.

Alle gule kort før VM i Qatar er ikke relevante for vinterfinalerne. Hver spiller starter fra bunden. Men mange stiller nu sig selv spørgsmålet: Hvor mange gule kort er du bandlyst? Svaret: Hvis du modtager to gule kort i forskellige spil, skal du sidde i en kamp. Så du har ikke råd til meget i løbet af turneringen.

På den positive side vil alle gule kort dog blive fjernet efter VM-kvartfinalen. Det betyder, at ingen kicker kan gå glip af den store VM-finale i 2022 på grund af et gult kort, som Michael Ballack gjorde ved VM i 2002.

? Legendariske VM-øjeblikke?? Michael @Ballack 2002 (@DFB_Team ??)?? Del dine minder med os? pic.twitter.com/gx4r3qLuAu

Det sker med et rødt kort ved VM i Qatar

Hvis spil bliver følelsesladede, kan det helt sikkert komme til en eller anden frafald af en spiller. Alt for hårde forseelser, overfald eller målrøveri kan blive resultatet, som skal straffes af dommeren med et rødt kort. Som følge heraf er spilleren udelukket fra spillet og forbudt i mindst et spil.

I tilfælde af meget hårde boarding eller strafbare overfald kan disciplinærkommissionen også pålægge et længere forbud. Under VM er det dog meget sjældent, og det ville også være en stor overraskelse i Qatar, hvis det skulle ske.

Spil på gule og røde kort ved VM i 2022

Selvfølgelig påvirker dommerens kort hvert spil. Dette gælder for røde eller gul-røde kort samt gule kort, selvom antallet af spillere på banen ikke ændres på grund af sidstnævnte. En spiller, der er blevet advaret med et gult kort, skal holde lidt igen for ikke at acceptere udelukkelse for alvorligt at skade sit hold.

De gule og røde kort i turneringen er også interessante for VM 2022-væddemål. De fleste online bookmakere giver dig mulighed for at satse på det. Uanset om det er i væddemål før kampen eller som live tips, skal du satse på dommerens timing, spiller og antal disciplinære kort.

Et varmt tip til gule eller røde kort er altid de spillere, der er meget følelsesladede og går ind til hver kamp med stor lidenskab. Et godt eksempel på dette er Spaniens VM-stjerne i 2022 Sergio Ramos. Real-legenden, der i øjeblikket er på kontrakt med PSG, mangler dog stadig at komme i form i tide. I så fald vil vi dog se adskillige tacklinger, der altid er på grænsen til det lovlige.

Anmeldelse: Røde /gule kort ved sidste VM 2018

Det, der ligger i fortiden, behøver ikke altid at gælde for nutiden eller fremtiden. Men for at du har nogle spor til det kommende VM i 2022, tog vi et kig på den sidste globale fodboldturnering, nemlig VM i Rusland i 2018. Hvor mange gule og røde kort blev fordelt der? Hvem fik flest strafbilletter i hele turneringen?

I de 64 kampe ved VM i fodbold 2018 var der 219 gule kort, to gul-røde kort og to røde kort. I hver kamp kunne tilskuerne tilpasse sig et gennemsnitligt antal på omkring fire kort. Ingen af spillerne fik mere end to gule kort i hele turneringen. En rigtig dårlig dreng var der ikke i Rusland.

Populaere sogeforesporgsler

Gule røde kort

fodboldture serbien

vm gule kort

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os