Liga 1
6m siden
Liga 1
6m siden
Liga 1
6m siden
Liga 1
på 2h53m
Verdens mesterskab
Ma 16:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

VM 2022 Kamp om 3. pladsen - Hvem vinder i den lille finale?

Kampen om 3. pladsen ved VM 2022 spilles den 17.12. på Khalifa International Stadium i Qatar Hvem vinder i den lille finale og indtager 3. pladsen?

Kamp om 3. pladsen

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 5 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

Kamp om 3. pladsen ved VM 2022

Kampen om 3. pladsen ved en VM-slutrunde er faktisk en duel, hvor intet hold rigtig har lyst til at deltage. For det betyder, at du missede indgangen til den store finale og nu skal duellere i de to taberes spil om den "gyldne ananas". Set i bakspejlet kan tredje- eller fjerdepladsen dog også blive en stor succes.

Også ved fodbold-VM 2022 i Qatar bliver der igen kamp om 3. pladsen. Mens VM-finalen spilles på Lusail Stadium den 18. december 2022, vil de to semifinaletabere dagen før konkurrere mod hinanden i den upopulære kamp om tredjepladsen på Khalifa International Stadium.

Her kan du finde alle oplysninger om spillet, herunder odds og gennemgang af den lille finale ved den sidste VM-slutrunde i Rusland.

Alt om kampen om 3. pladsen ved VM 2022

?  Konkurrence: Kamp om 3. pladsen VM 2022??  Dato: 17.12.2022??  Tid: 16:00 (CET)?  Antal deltagende hold: 2

Kamp om 3. pladsen ved VM 2022

Alle tider efter tysk tid (CET)

På hvilken dag finder VM -kampen om 3. pladsen sted?

Den lille finale ved VM i Qatar afholdes den 17. december 2022 og finder dermed sted dagen før den store finale. Kampen om 3. pladsen sparkes - ligesom finalen - i gang klokken 16.00 dansk tid.

Hvor afholdes den lille finale i VM 2022?

Stedet for den lille finale ved VM i 2022 er Khalifa International Stadium i al-Rayyan, der har plads til omkring 45.000 tilskuere. Arenaen var tidligere hjemsted for seks gruppekampe og en VM-knockoutrunde i 2022. Finalen spilles på Lusail Stadium i den planlagte by Lusail City. Arenaen har en kapacitet på omkring 80.000 tilskuere.

Hvem skal spille mod hinanden i kampen om 3. pladsen?

I kampen om tredjepladsen mødes taberne af de to kampe fra VM-semifinalen i 2022. Kampene spilles den 13. og 14. december. Derefter er det klart, hvad mødet i den lille finale bliver.

Som sædvanlig spilles spillet i knockout-tilstand. Hvis der er uafgjort efter 90 minutter, går kampen om 3. pladsen i forlænget spilletid. Hvis der stadig ikke kan kåres en vinder, afgøres den lille finale på straffespark.

Satser på VM 2022 kamp om 3. pladsen

Selvfølgelig vil der også være odds omkring den lille finale ved VM i 2022, så snart det er klart, hvilke hold der skal konkurrere mod hinanden. Flere VM 2022 betting odds kan findes på den linkede side.

Hvorfor er der en kamp om tredjepladsen ved VM?

Kampen om 3. pladsen er en integreret del af VM-historien. Først ved det allerførste VM i 1930 i Uruguay var der ingen lille finale. Den første tredjeplads ved VM i 1934 i Italien gik til Tyskland.

Så upopulær som kampen om 3. pladsen ved VM er, holder verdensfodboldforbundet FIFA stadig fast i det. Derimod besluttede det europæiske fodboldforbund UEFA i 1980 ikke at afholde en lille finale ved EM fra nu af.

Anmeldelse af den lille finale ved VM 2018

I kampen om tredjepladsen ved VM i 2018 mødtes Belgien og England overraskende. De Røde Djævle tabte i semifinalen til de senere verdensmestre Frankrig 1-0, englænderne måtte erkende nederlag til outsideren og senere viceverdensmester Kroatien 2-1 efter forlænget spilletid.

På trods af at det kun var den lille finale, sendte begge trænere adskillige topstjerner på banen. Blandt andre var England den senere topscorer Harry Kane, Belgien havde Thibaut Courtois, der senere blev kåret til vm's bedste målmand i 2018, i kassen.

Umiddelbart efter fire minutter sørgede Thomas Meunier for et indlæg fra Chadli til belgisk føring, og i det 82. minut lukkede kampens senere spiller Eden Hazard låget med sit mål til 2-0. For Three Lions var det kun nok til fjerdepladsen, belgierne tog 3. pladsen og kunne fejre deres største succes i VM-historien.

Hvilket land sluttede oftest på 3. pladsen ved et VM?

Tyskland var i stand til at sikre den upopulære tredjeplads oftest. I årene 1934, 1970, 2006 og 2010 blev DFB-holdet elimineret i VM-semifinalen, men var derefter i stand til at vinde kampen om 3. pladsen.

Brasilien, Frankrig og Polen blev hver nummer tre to gange ved en VM-slutrunde. Med undtagelse af Polen har alle de nævnte hold fejret en VM-titel mindst én gang.

Populaere sogeforesporgsler

Kamp om 3. pladsen

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os