Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
Ma 12:30
Verdens mesterskab
Ma 16:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

VM-ottendedelsfinalen 2022 - Tidsplan og væddemål på knockoutfasen

Alt om VM-ottendedelsfinalen i 2022 i Qatar Tidsplan Kick-off tider & stadioner Mode + odds Gennemgang af VM KO-fasen i 2018?.

Ottendedelsfinaler

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 7 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

Alt om VM-ottendedelsfinalen i 2022

Når ottendedelsfinalen ved VM i Qatar i 2022 skal afvikles, så begynder turneringen for mange fans for alvor. Gruppespillet er trods alt nu slut. Nu fortsætter det i knockoutfasen. Hvis du taber her, er turneringen slut. Denne spænding slår intet.

Første runde på seksten finder sted den 3. december 2022. Den sidste duel i denne runde spilles den 6. december i år. Det er derfor op til St. Nicholas at afgøre, hvilke to hold der bliver de sidste til at nå VM-kvartfinalen i 2022 ved det første vinter-VM i historien.

Oplysninger om VM-ottendedelsfinalen i 2022

?  Konkurrence: World Cup runde seksten 2022??  Dato: 03.12. til 06.12.2022?  Antal deltagende hold: 16

VM-ottendedelsfinale 2022

Alle tider efter tysk tid (CET)

Velkendt VM-mode til ottendedelsfinalen

Enhver, der er bekendt med den tilstand, hvorefter vm er blevet afholdt i næsten 20 år nu, behøver ikke at ændre sig. Som bekendt er der otte VM-grupper i 2022. De to bedst placerede hold fra disse kvalificerer sig til ottendedelsfinalerne. I modsætning til for eksempel ved EM i 2021 har ingen tredjeplacerede hold chancen for at fortsætte turneringen. Når ottendedelsfinalen begynder, vil de oprindelige 32 VM-deltagere i 2022 kun være blevet til 16 hold.

I knockoutfasen spiller gruppevinderne mod nummer to. Dette bør forbedre gruppesejren. I teorien er andenpladsen trods alt lidt værre. Afhængigt af gruppen og turneringens forløb indtil videre kan der dog godt komme nogle saftige dueller. Der er kun et spil for hver runde på seksten. Den, der vinder dette, har løst billetten til næste runde.

I tilfælde af uafgjort går spillet i forlænget spilletid. Det er ligegyldigt, hvordan det står. I modsætning til for eksempel i klubkonkurrencer har "udebanemål" ingen særlig betydning. Hvis der stadig er uafgjort efter forlænget spilletid, afgøres kampen på straffespark. I tilfælde af en sag følger dette også de regler, der har været kendt i årtier.

Kick-off tider på relativt familievenlige tidspunkter

VM er traditionelt en begivenhed, der samler familien foran fjernsynet. Ikke sjældent inviteres venner med deres familie stadig. Og alle går lige sammen til den offentlige visning.

Ved fodbold-VM 2022 kan dette ske i den ret usædvanlige kombination med julemarkedet. Det er derfor vigtigt, at kick-off tiderne er familievenlige, så I nemt kan se sammen - den næste dag er jo arbejde eller skole.

Til VM-ottendedelsfinalen i Qatar i 2022 er starttidspunkterne relativt familievenlige. Som du kan se fra skemaet ovenfor, er der to kampe hver dag. Den første starter altid kl. 16 centraleuropæisk tid. Dette bør generelt ikke forårsage nogen problemer. Den anden kamp hver dag starter kl. 20 centraleuropæisk tid.

Det lyder faktisk relativt nemt som prime time. Det skal dog bemærkes, at det kan være relativt sent med forlænget spilletid og en eventuel straffesparkskonkurrence - derudover hvis den opfølgende rapportering skal følges ad.

Spillestederne for VM-ottendedelsfinalen i 2022

Ottendedelsfinalerne finder sted på otte forskellige VM 2022-stadioner. Derfor giver det mening at tage et kig på spillestederne. Følgende rækkefølge af stadionerne er baseret på kampens. Det første stadion vil derfor være stedet for ottendedelsfinalen den 3. december 2022 kl. 16, den anden arena vil være stedet for kampen samme dag kl. 20 - og så videre.

Bemærkelsesværdigt er stadionerne tæt på hinanden på grund af Qatars lille størrelse. Fans kan derfor i det mindste teoretisk se to kampe på en dag.

Disse nationer er i 2022 VM knockout fase

Alle de hold, der indtager 1. eller 2. pladsen i gruppen efter alle gruppekampe, er fast i VM-ottendedelsfinalen i 2022. Deltagerne i ottendedelsfinalerne afgøres derfor senest efter den sidste kamp i gruppespillet.

Disse landshold på tredje- og fjerdepladsen i grupperne er blevet elimineret fra turneringen og vil ikke deltage i resten af turneringen. Et skridt i kvartfinalen eller endda VM-semifinalen i 2022 er derfor ikke længere muligt for dem.

Spil på ottendedelsfinalen ved VM i 2022

Selvfølgelig beskæftiger næsten alle online bettingudbydere sig med knockout-fasen af VM og tilbyder adskillige VM 2022-væddemål og odds. Så snart kampene i ottendedelsfinalerne ved VM 2022 er fastlagt, finder du alle odds i bookmakernes online tilbud.

Du kan allerede placere dine væddemål på vinderen af slutrunden i Qatar. Hvordan de aktuelle VM 2022-væddemål står, kan du se på vores side.

Anmeldelse: VM 2018 knockout runde

Ved VM 2018 i Rusland fandt følgende matchpar sted i anden runde:

Den største overraskelse i anden runde af VM i 2018 var ikke et af de hold, der kvalificerede sig til knockoutfasen, men et, der gik glip af knockoutfasen. Den daværende regerende verdensmester Tyskland kunne ikke gå videre til ottendedelsfinalerne.

I selve ottendedelsfinalen forårsagede hjemmeholdet Rusland den næste sensation ved at besejre Spanien på straffespark og sende Furia Roja hjem. Den anden nation på den iberiske halvø og europamestrene fra 2016 Portugal sagde også farvel til Uruguay i ottendedelsfinalen.

Alle andre spil gik som forventet. Den senere verdensmester Frankrig sejrede snævert mod Argentina med Lionel Messi. Kroatien besejrede danskerne på straffespark, ligesom England besejrede colombianerne. Brasilien (mod Mexico), Belgien (mod Japan) og Sverige (mod Schweiz) gik også videre til VM-kvartfinalen.

Populaere sogeforesporgsler

Ottendedelsfinaler

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os