Liga 1
på 1h08m
Liga 1
på 1h08m
Liga 1
på 1h08m
Liga 1
Ma 12:30
Verdens mesterskab
Ma 16:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

VM-semifinale 2022 - Tidsplan og spil på VM-semifinalen

Alle oplysninger om VM-semifinalerne i 2022 i Qatar Schedule Times (CET) Venues Betting Review Interessante fakta.

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 5 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

VM-semifinaler 2022 i Qatar

Den 13. december og den 14. december 2022 er tiden inde. De to semifinaler ved VM i Qatar i 2022 skydes i gang. Det starter kl. 20 centraleuropæisk tid. Hvis du ikke har helt små børn, kan du se frem til en familievenlig tv-oplevelse.

Tiden er også så human, at den er ideel til at se sammen med venner eller til offentlig visning - for eksempel på et julemarked.

For de hold, der deltager i VM-semifinalerne, er presset enormt. Det store mål er inden for rækkevidde i form af slutspillet. Men hvis du taber, er der kun trøstepræmien tilbage i form af VM-kampen om 3. pladsen.Bagefter vil alle fans og eksperter forsikre dig om, at du har spillet et godt VM, men du har kun følelsen af tomhed. Det er der ingen, der ønsker. Ingen vil gå glip af en mulig finale på grund af gule kort ved VM i 2022, da sletningen af kortene til og med kvartfinalen gør et gult forbud umuligt.

Hvornår finder semifinalerne ved VM i 2022 sted?

De to semifinaler ved VM i Qatar spilles den 13. og 14. december 2022. Næsten præcis to uger før jul bliver det afgjort, hvilke to hold der går videre til den store VM-finale i 2022, som afsluttes den 18. december.

Hvad er spillestederne for VM-semifinalerne i 2022?

Spillestederne for VM i Qatar i 2022 er Lusail City og al-Chaur. Mere specifikt spilles den første semifinale den 13. december på Lusail Stadium, som også er vært for finalen den 18. december.

Den anden semifinalekamp finder sted på al-Bayt Stadium, der har plads til omkring 60.000 tilskuere og også var stedet for VM-åbningskampen i 2022.

Hvem spiller mod hinanden i VM-semifinalen i 2022?

Det er kendt, at knockout-runden ved et VM har to vinger. For at gøre det konkret: Gruppe A til H er repræsenteret en gang på hver fløj. Gruppen først er placeret på den ene fløj, mens den anden kan findes på den anden fløj.

Efter gruppespillet er VM-turneringstræet således på plads, og ikke kun VM-ottendedelsfinalen i 2022 er fastlagt, men også de mulige hold i VM-kvartfinalerne og også i semifinalerne. I den altafgørende finale står det bedste hold på hver fløj over for den anden.

Spiltilstand i semifinalen ved VM 2022

Spiltilstanden i VM-semifinalen i 2022 adskiller sig ikke fra de andre spil i knockout-runden. I almindelig tid gøres der et forsøg på at finde en vinder. Hvis dette ikke lykkes, er der en forlængelse på 30 minutter. Dette er opdelt i to gange 15 minutter. Hvis der heller ikke kan findes en vinder her, fortsætter straffesparkskonkurrencen.

Hvert hold navngiver fem skytter. Den, der forvandler mere, vinder. Hvis der stadig er uafgjort efter fem skytter, tager hvert hold en straf en gang. Dette fortsætter, indtil det ene hold rammer, og det andet skyder.

Satser på VM-semifinalen

Hvis du leder efter væddemål på VM-semifinalen, bliver du nødt til at vente til 10. december 2022. Først da blev alle kvartfinalekampe afsluttet, og parringerne i semifinalerne er faste. Senest da kan du også finde aktuelle spil på VM-semifinalerne her hos os. Du kan se flere VM 2022 betting odds på den linkede side.

De højeste sejre i en VM-semifinale

I lang tid kom de højeste sejre i VM-historien fra den absolutte tidlige fase af turneringen. Af de seks bedste resultater var tre i 1930'erne. Der var to mere i 1950'erne.

I lang tid blev det antaget, at turneringens karakter havde ændret sig for meget. Kvaliteten af holdene er simpelthen for stærk. De er for meget i øjenhøjde i en semifinale til at give høje resultater.

Men så kom VM i Brasilien i 2014. Her mødte Tyskland Brasilien, der havde en hjemmekamp. Resten er historie: Selecao oplevede den værste katastrofe i deres historie og gik ned 1: 7. Det var den højeste sejr i en semifinale ved et VM nogensinde.

Forresten har Tyskland også 2. pladsen (omend sammen med nogle andre hold) ved at slå Østrig 6-1 i 1954.

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os