Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
Ma 12:30
Verdens mesterskab
Ma 16:00
De vigtigste fodboldkampe i denne uge fra mandag til torsdag.
De kommende kampe i weekenden fra fredag til sondag.

VM-topscorer 2022 - Favoritter, væddemål og odds

Hvem bliver topscorer ved VM i Qatar i 2022? Alle favoritspil og oddsvindere af vegangene verdensmesterskaber?.

Torschuetzenkoenig

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fodboldekspert Sidst opdateret: Mandag, 05.December 2022 — 9 minutes read
Forfatter Biografi
Hej. Mit navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fodboldentusiast og laver en masse research omkring den nemmeste måde at se fodbold på tv og online over hele kloden.

Hvem bliver topscorer ved VM i Qatar i 2022?

Topscoreren ved hvert VM vil altid blive husket, inklusive VM i Qatar i 2022. Allerede inden VM-starten overvejes det intensivt, hvilken spiller der skal score flest mål ved slutrunden i Qatar. Ved det seneste VM 2018 i Rusland sikrede englænderen Harry Kane sig den gyldne støvle.

En spiller er dog normalt kun så god som det hold, der spiller med ham. Du vinder ikke den prestigefyldte pris alene, så der kan være reelle overraskelser ved VM i 2022. Selvfølgelig kan du også satse på topscoreren ved dette VM. Men hvilken spiller vil være i stand til at overbevise i VM-væddemålene i 2022?

Vores topfavoritter til VM-topscoreren i 2022

Vi kiggede nærmere på de potentielle kandidater til Golden Boot-prisen ved VM i 2022. Gode chancer for at score flest mål og dermed blive topscorer ved VM i Qatar har:

Til dato har brasilianere været i stand til at tage flest gyldne sko hjem (6). Den sidste topscorer fra Brasilien var dog Ronaldo ved VM i 2002. Aldrig før har en spiller formået at vinde trofæet to gange og slet ikke i to på hinanden følgende WORLD CUP-konkurrencer. Harry Kane får chancen for at gøre det ved vinter-VM i 2022.

?? Kylian Mbappe med mere modenhed til flere mål

Kylian Mbappe er kun 24 år ved starten af VM i 2022. Han er den yngste franske spiller til at spille i et VM. Ved VM i Rusland i 2018 blev han ikke kun verdensmester med Frankrig, men modtog også prisen for den bedste unge spiller og scorede fire mål. Et af hans mål var i 4-2-sejren over Kroatien i VM-finalen.

I de fire år mellem VM var Mbappe i stand til at få vigtig erfaring og burde have modnet endnu mere til en top performer og goalgetter for Frankrig for Qatar. Selv en ung spiller som Paris Saint-Germain-spilleren er nok ikke immun over for skader. I en sund tilstand er han bestemt en af kandidaterne i kampen om den gyldne støvle ved VM i Qatar.

?? Neymar som goalgetter for Brasilien

Vil Neymar Jr., den dyreste fodboldtransfer nogensinde, endelig føre Brasilien tilbage til VM-titlen i 2022? Brasilien er bestemt en af VM-favoritterne i 2022. I 2014 ved hjemme-VM og også i 2018 i Rusland kunne han ikke fuldt ud opfylde rollen som målmand for Selecao. Med 30 år ved VM i Qatar burde Neymar være i stand til at håndtere presset på ham godt, og hans præstationer bør også være synlige i mål.

At han er en fremragende fodboldspiller er ubestridt. Bortset fra OL-guld i 2016 har han dog endnu ikke opnået større succes med Brasilien. Et hul, som Brasiliens stjerne ved VM i 2022 Neymar bestemt har sat sig for at udfylde. Et skridt i denne retning ville være porte i massevis. Han har evnerne til at gøre det, og en VM 2022-topscorer Neymar anses af mange for at være meget sandsynlig. Han kan muligvis følge i fodsporene på sit idol Ronaldo i Qatar (alle oplysninger om Brasiliens VM-trup 2022 her).

Todo meu respeito por ti FENÔMENO @Ronaldo ???????? pic.twitter.com/xDhdPieeSD

??????? Harry Kane i Qatar for 2. gang VM-topscorer?

I VM-historien har ingen spiller været i stand til at blive topscorer i to forskellige VM-finaler. Harry Kane har chancen ved VM i Qatar i 2022 ikke kun for at blive den første spiller med to gyldne støvler, men også for at være den første spiller til at forsvare sin topscorertitel.

Den 29-årige englænder ved VM har alt, hvad en topmålmand har brug for. Bag ham er det engelske landshold, et aktuelt stærkt hold, der ikke kun kan falde tilbage på exceptionelle talenter som Kane. Farligheden af alle Three Lions giver vinderen af Golden Boot 2018 ekstra plads og chancer.

?? Timo Werner: Mulig topscorer for Tyskland

Timo Werner betragtes som målmanden for det tyske landshold i det næste årti. Uanset om det var i RB Leipzig, Chelsea eller DFB, scorede Werner sine mål eller vigtige assists. Ofte er han klodset ved målet, men så scorer han som regel stadig.

Hvis han ikke bliver skadet, vil han være tilbage i den tyske VM-trup ved vinter-VM i Qatar i 2022 og netto den ene eller den anden gang. I tysklandsspillene ved VM i 2022 optræder han alligevel. Det store spørgsmål er dog, om han også har et hold, der giver ham mulighed for at vinde titlen som topscorer.

Angriberkvaliteterne kan ikke nægtes den nuværende spiller i RB Leipzig. Bliver han den 3. tysker efter Miroslav Klose og Thomas Müller, der vinder Den Gyldne Støvle ved et VM? I VM-væddemålene i 2022 er den indfødte i Stuttgart meget handlet. Ved det sidste VM i Rusland spillede han tre kampe og kunne ikke forhindre eliminering i gruppespillet.

Alle kampe ved VM i Qatar vil blive sendt på tv og livestream. For Timo Werner og tyske fans bør starttiderne med tidsforskel være optimale til hyggelige tv-eftermiddage om vinteren med VM 2022 tv-udsendelse.

?? Vil Lukaku også score mål med Belgien ved VM i 2022?

Belgien har været et af de bedste fodboldhold i verden i flere år. Årsagen til dette er de delvist fremragende spillere fra belgiernes gyldne generation. En af disse spillere er Romelu Lukaku. Angriberen, der er på kontrakt med Inter Milan, er en rigtig tyr i Belgiens angreb.

Den 1.91 m høje og 29-årige spiller ved VM i 2022 er rekordscorer på det belgiske landshold. Han scorer i gennemsnit i næsten 2/3 af sine kampe og er dermed en integreret del af de røde djævle. Ved sidste VM scorede han fire mål og forberedte et. Belgierne opnåede den største succes i deres historie og sluttede på tredjepladsen.

?? Cr. Ronaldo stadig topscorer ved sit sidste VM?

Superstjernen Cristiano Ronaldo er også tilbage i starten af VM i Qatar i 2022. I en alder af 37 år bliver det formentlig hans sidste VM som spiller. Vi er sikre på, at CR7 ikke vil have mistet noget af sin styrke indtil da og vil fortsætte med at være en af de bedste spillere i turneringen.

Den gyldne støvle til topscoreren ved VM i 2022 virker også mere end realistisk. Væddemål og odds ser portugiseren i spidsen. Det afgørende bliver, hvor god kvaliteten er i Portugals VM-trup. Efter EM-titlen i 2016 kan der dog ses en positiv tendens, og Selecao kan findes tilbage, hvor man forventer det, nemlig i front.

Cristiano Ronaldo: "VM i fodbold 2022 bliver mit sidste" ??? pic.twitter.com/seRPHCjrb4

Bliver Ronaldo Portugals første VM-topscorer ved sit sidste VM? Hvem, hvis ikke ham.

?? Lionel Messi: Golden Boot også inden for rækkevidde ved VM i 2022

VM-stjernen Lionel Messi er bestemt en af de største fodboldspillere nogensinde. Den store succes med det argentinske landshold er indtil videre ikke blevet til noget. Efter at have trukket sig tilbage fra pensionering lever chancen for at vinde VM-titlen i Qatar i 2022 videre, ligesom chancen for at vinde Golden Boot of the World Cup 2022.

Da Messi nåede finalen med Argentina i 2014, scorede Barcelona-legenden 4 mål under turneringen og sluttede 3. i målscorernes stilling. Messi vil næppe miste noget af kvalitet før 2022 og vil også være en af favoritterne til topscorer ved VM i Qatar i 2022 i en alder af 35 år på VM -stadionerne i 2022.

VM 2022 Topscorer væddemål og odds

Væddemål på topscoreren ved et VM er blandt de mest populære tips nogensinde. Også VM 2022-topscorerindsatsen tæller igen.

I øjeblikket venter online bookmakerne dog stadig på de store begivenheder inden vinter-VM i Qatar, før de rykker ud med væddemål og odds for 2022. Så snart de første odds er blevet offentliggjort, finder du dem selvfølgelig direkte her.

Vi har i øvrigt linket vores VM betting tip 2022, hvor du kan finde resultatforudsigelser for hver kamp, her.

Alle topscorere i VM-historien

Yderligere priser ved VM 2022

Populaere sogeforesporgsler

Torschuetzenkoenig

Om os    Vilkar og betingelser     Kontakt os